Home →
Werkvelden
Waterbouw →Innovatie →Onderzoek →
Expertises →Projecten →Onze mensen →Werken bij →Contact →
NLEN
Intro image
Werken bij Infram Hydren

Ervaring: Maarten Overduin

Adviseur bij Infram Hydren

Met mijn achtergrond in de Civiele Techniek en Waterbouwkunde pas ik perfect binnen het team van Infram Hydren. Na het afronden van mijn BSc Civiele Techniek aan de UTwente en MSc Hydraulic Engineering aan de TU Delft ben ik bij Infram Hydren begonnen en heb daar geen moment spijt van. De werkvelden waarin we actief zijn geven me alle kans om mijn technische kennis en vaardigheden in te zetten bij diverse opdrachtgevers. Daarnaast is er door de vele innovaties waar we aan werken, volop gelegenheid eigen kennis en ervaring uit te breiden.

“Buiten, maar ook binnen van waarde zijn. Dat is typisch Infram Hydren.”

— Maarten Overduin, Adviseur

Geen dag hetzelfde

Infram Hydren is actief in de wereld van Waterbouw, Onderzoek en Innovatie. Mijn werk speelt zich op al deze gebieden af, heel afwisselend dus. Zo ben ik als technisch adviseur aan Waterschap Aa en Maas verbonden, voor ondersteuning bij het beoordelen van alle primaire waterkeringen op veiligheid. Daarnaast voeren we bij Infram Hydren veel praktisch onderzoek uit met bijvoorbeeld de golfoverslagsimulator en de graszodetrekker. Daarmee geven we onze opdrachtgevers een goed beeld van de daadwerkelijke sterkte van hun dijkbekledingen. Ook werk ik mee aan een mooie innovatie in het project ‘Meerjarige Veldmetingen Eems Dollard’, waar wij laserscanners gebruiken om tijdens stormen golfoploop te meten.

Verantwoordelijkheid binnen een fijn team

Bij Infram Hydren krijg je gelijk veel verantwoordelijk voor de kwaliteit en indeling van je werkzaamheden. Als je er even niet uitkomt, staan je collega’s altijd klaar om te helpen. Zo is er een club jonge Inframmers die regelmatig bij elkaar komt voor intervisie. Je merkt dat je binnen je team maar ook voor andere collega’s van waarde bent. In ons hechte Infram Hydren-team is de sfeer altijd goed en is er ruimte voor elkaar. Ik voelde mij daarom gelijk thuis, wat het elke dag weer fijn maakt om aan het werk te gaan.

We zijn benieuwd naar jou!

Mail bij interesse en/of vragen naar info@infram-hydren.nl

Over Infram Hydren

Sinds 1994 werkt Infram aan duurzame oplossingen. Dat doen we op het gebied van water, ruimte, mobiliteit en energie. Door het leggen van verbinding tussen partijen, inhoud en belangen realiseren we gedragen besluitvorming en resultaat.

Infram Hydren is sinds 2019 de handelsnaam voor de technisch inhoudelijke werkzaamheden van Infram. Infram Hydren is integraal onderdeel van Infram en is specialist op het gebied van waterkeringen. Wij werken aan een duurzame en efficiënte bescherming tegen hoogwater. Dit doen wij door het geven van specialistisch advies en door het voorop lopen in ontwikkelingen zoals het initiëren en doorvoeren van onderzoek en innovaties.

We zijn gevestigd in Maarn (provincie Utrecht). In het verleden waren wij gevestigd in het voormalige waterloopkundig laboratorium in de Voorst. Hier liggen ook de wortels van Infram Hydren. Onze medewerkers zijn thuis in hydraulic engineering, civiele techniek, ruimtelijke verbeelding (o.a. GIS) en het ontwikkelen en toepassen van diverse modellen en tools (o.a. in Matlab en Python). Deze verscheidenheid aan competenties maakt ons de specialist voor de diverse opgaven van onze opdrachtgevers: de waterschappen, Rijkswaterstaat, onderzoeksinstellingen en aannemerij.

Werken bij Infram

We zijn benieuwd naar jou!

Mail bij interesse en/of vragen naar info@infram-hydren.nl

Infram Hydren is een handelsnaam van Infram.