Home →
Werkvelden
Waterbouw →Innovatie →Onderzoek →
Expertises →Projecten →Onze mensen →Werken bij →Contact →
NLEN
Intro image

Werken bij Infram Hydren

Vacature Adviseur Waterveiligheid

Vacature Adviseur Waterveiligheid

Wil jij bijdragen aan innovaties om de waterveiligheid te verbeteren, bijvoorbeeld de techniek om golfoploop en -overslag te meten? Ben jij thuis in onderzoek naar waterkeringen? Als jij de ervaren Technisch Manager bent die Nederland veilig wil maken en mensen weet te verbinden, verwelkomen we je graag in het team van Infram Hydren!

Samen maken we werk van toekomstbestendige waterveiligheid. Klimaatverandering maakt de vraagstukken complexer en vraagt om een integrale benadering en innovatieve oplossingen die toekomstwaarde bieden voor mens en omgeving. We werken voor en met publieke partijen zoals Rijkswaterstaat, waterschappen en kennisinstellingen, maar ook voor private partijen in grond- en waterbouw. Met onze kennis, ervaring en ‘kracht van doen’ brengen we beweging en resultaat.

Voor onze waterbouwkundige opgaven zoeken we een gedreven adviseur die:

 • Ruime inhoudelijke ervaring heeft (ca. 4 tot 7 jaar) op het gebied van dijktechniek en waterbouw, vanuit verschillende rollen, en in verschillende fases van projecten; van verkenning, planvorming, contracteren, uitvoering en de beheerfase tot aan toetsing, borging en meer;
 • Een relevante WO/HBO studie heeft afgerond en blijft werken aan zijn/haar persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Goed kan samenwerken, mensen weet te enthousiasmeren en te verbinden;
 • Oog heeft voor detail, samenhang en overzicht;
 • Commercieel gevoel heeft, kansen ziet en benut;
 • Een breed, relevant netwerk heeft en dat weet in te zetten;
 • Communicatief vaardig is en zowel mondeling als schriftelijk weet te overtuigen.

Bij Infram Hydren:

 • Draai je mee in een groeiend, enthousiast en gemotiveerd team;
 • Ga je werken voor onze opdrachtgevers op het gebied van waterveiligheid in diverse soorten opdrachten variërend van (fysisch) onderzoek naar veiligheid van waterkeringen, de ontwikkeling van beoordelingsmethoden tot grote en complexe hoogwaterbeschermingsprojecten;
 • Is er ruimte om je verder te ontwikkelen via de Infram Academy of externe opleidingen;
 • Werk je aan eigen klussen en als de opgave en vakinhoudelijke expertise daarom vragen, ook samen met de collega’s van Infram.

Infram Hydren is de specialistische waterbouwsector van Infram. Kom je bij ons aan boord, dan word je een ‘Inframmer’. Dat wil zeggen dat je deel uitmaakt van een inspirerend en gezellig team van meer dan 50 mensen die werken aan een duurzaam Nederland via projecten op het gebied van mobiliteit, ruimte, water en energie. Er is sprake van een open en eerlijke bedrijfsvoering, ruimte voor verscheidenheid en persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een marktconform salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Je hebt de vrijheid om te bepalen waar je werkt en hoe je je tijd indeelt. Als koploper in innovatie hebben we ons eigen waterstoftankstation waarmee we duurzame mobiliteitsoplossingen stimuleren. Onze Inframdagen staan garant voor gezelligheid, sportiviteit en teamgevoel.

Solliciteer op deze functie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar onze Hydren-collega Wouter Maat: wouter.maat@infram-hydren.nl. We zijn benieuwd naar je motivatie en CV.

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan ook contact op met Wouter Maat per mail, telefoon (tel: 06 127 997 29) of LinkedIn.

Over Infram Hydren

Sinds 1994 werkt Infram aan duurzame oplossingen. Dat doen we op het gebied van water, ruimte, mobiliteit en energie. Door het leggen van verbinding tussen partijen, inhoud en belangen realiseren we gedragen besluitvorming en resultaat.

Infram Hydren is sinds 2019 de handelsnaam voor de technisch inhoudelijke werkzaamheden van Infram. Infram Hydren is integraal onderdeel van Infram en is specialist op het gebied van waterkeringen. Wij werken aan een duurzame en efficiënte bescherming tegen hoogwater. Dit doen wij door het geven van specialistisch advies en door het voorop lopen in ontwikkelingen zoals het initiëren en doorvoeren van onderzoek en innovaties.

We zijn gevestigd in Maarn (provincie Utrecht). In het verleden waren wij gevestigd in het voormalige waterloopkundig laboratorium in de Voorst. Hier liggen ook de wortels van Infram Hydren. Onze medewerkers zijn thuis in hydraulic engineering, civiele techniek, ruimtelijke verbeelding (o.a. GIS) en het ontwikkelen en toepassen van diverse modellen en tools (o.a. in Matlab en Python). Deze verscheidenheid aan competenties maakt ons de specialist voor de diverse opgaven van onze opdrachtgevers: de waterschappen, Rijkswaterstaat, onderzoeksinstellingen en aannemerij.

We zijn benieuwd naar jou!

Mail bij interesse en/of vragen naar info@infram-hydren.nl

Infram Hydren is een handelsnaam van Infram.