Home →
Werkvelden
Waterbouw →Innovatie →Onderzoek →
Expertises →Projecten →Onze mensen →Werken bij →Contact →
NLEN

WaterbouwToekomstbestendige waterveiligheid. Rode draad in alle waterbouwkundige opgaven en oplossingen waar wij aan werken.

Daar hebben we brede kennis voor in huis of we ontwikkelen die. Voor technische innovaties, procesmatige verbeteringen, planvorming of uitvoering. Gericht op toekomstbestendige waterveiligheid en duurzaam waterbeheer.

Meer over waterbouw

InnovatieWe zijn creatieve onderzoekers en ontwikkelaars van doelmatige, efficiënte en (kosten)effectieve antwoorden op bestaande en nieuwe vragen.

Met kennis, ervaring, tools en ontwikkelkracht brengen we innovatieve ideeën voor waterbouwkundige producten of oplossingen tot realisatie. Alleen of samen met ons (inter)nationale netwerk.

Meer over innovatie

OnderzoekMet toegepast onderzoek dragen we bij aan betrouwbare beoordelingsmethodieken en rekenmodellen. Voor tastbare en toekomstbestendige oplossingen.

We leveren kennis en middelen voor praktijkgericht onderzoek. Zoals de golfoverslagsimulator, de graszodetrekker en een getrapte bekleding. In dit onderzoek toetsen we innovaties in de praktijk en ontwikkelen we nieuwe rekenregels.

Meer over onderzoek

Bij welke opgave mogen wij u verrassen?

Laat het ons weten en bel 0343 - 745 600

Infram Hydren is een handelsnaam van Infram.