Home →
Werkvelden
Waterbouw →Innovatie →Onderzoek →
Expertises →Projecten →Onze mensen →Werken bij →Contact →
NLEN
Intro image

Werken bij Infram Hydren

Waterbouw, innovatie, onderzoek en meer

Vacature Adviseur Waterveiligheid

Hydrenners hebben een missie: bijdragen aan een duurzaam en waterveilig Nederland

We praten niet alleen, we doen! Met innovatiekracht, kennis en ondernemerschap realiseren we alleen, of samen met overheden en bedrijfsleven, oplossingen die het verschil maken in de wereld van de waterveiligheid. Onze kracht van doen houden we op peil door de brede mix aan opleidingsachtergrond, leeftijd en ervaring van onze collega’s. We zijn benieuwd naar jou!

We zijn benieuwd naar jou!

Stuur een motivatiebrief en CV naar info@infram-hydren.nl. Wij nemen contact met je op.

We staan open voor geïnteresseerden met alle relevante opleidingsachtergronden en ervaringen.

Over Infram Hydren

Sinds 1994 werkt Infram aan duurzame oplossingen. Dat doen we op het gebied van water, ruimte, mobiliteit en energie. Door het leggen van verbinding tussen partijen, inhoud en belangen realiseren we gedragen besluitvorming en resultaat.

Infram Hydren is sinds 2019 de handelsnaam voor de technisch inhoudelijke werkzaamheden van Infram. Infram Hydren is integraal onderdeel van Infram en is specialist op het gebied van waterkeringen. Wij werken aan een duurzame en efficiënte bescherming tegen hoogwater. Dit doen wij door het geven van specialistisch advies en door het voorop lopen in ontwikkelingen zoals het initiëren en doorvoeren van onderzoek en innovaties.

We zijn gevestigd in Maarn (provincie Utrecht). In het verleden waren wij gevestigd in het voormalige waterloopkundig laboratorium in de Voorst. Hier liggen ook de wortels van Infram Hydren. Onze medewerkers zijn thuis in hydraulic engineering, civiele techniek, ruimtelijke verbeelding (o.a. GIS) en het ontwikkelen en toepassen van diverse modellen en tools (o.a. in Matlab en Python). Deze verscheidenheid aan competenties maakt ons de specialist voor de diverse opgaven van onze opdrachtgevers: de waterschappen, Rijkswaterstaat, onderzoeksinstellingen en aannemerij.

We zijn benieuwd naar jou!

Mail bij interesse en/of vragen naar info@infram-hydren.nl

Infram Hydren is een handelsnaam van Infram.